Vážení zákazníci, prodejna ŽATEC je 18. 4. - 21. 4. UZAVŘENA. Vaše objednávky z ESHOPU začneme odesílat v úterý 22. 4. V Mostě OTEVŘENO bez omezení. Děkujeme za pochopení.
Lihovar Anton Kaapl jsou jedinečné destiláty, likéry a lihoviny z řemeslného lihovaru na jihu Čech
VíceAnton Kaapl (1884 – 1948) zakladatel rodinné tradice pálení ovocných destilátů, válečný veterán Velké války, starosta obce Jílovice 1928 – 1932, příslušník jednoho z nejstarších rodů žijící v obci Jílovice (Gilowitz) minimálně od roku 1586.
Rodinný řemeslný lihovar v Jílovicích vznikl na základě dlouholetých zkušeností s pěstitelským pálením. Ochrannou známku na značku Anton Kaapl lihovar získal v roce 2018. Kromě České republiky je značka chráněna celosvětově díky mezinárodnímu systému ochranných známek v rámci Světové organizace duševního vlastnictví WIPO.
MéněVyrobeno macerací a lisováním lesních borůvek v ovocném destilátu s přidáním meduňky lékařské, vanilkových lusků z Madagaskaru, kyseliny citrónové a doslazeno cukrem. Likér je ředěn demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších přísad. Typický je jemný zákal. Každá lahev obsahuje minimálně 20 %...
Destiláty jsou vyrobeny alkoholovým kvašením a destilací meruněk/švestek/jablek/višní/hrušek Williams a naředěny měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších přísad.
Vyrobeno macerací a lisováním višní, hrozinek, bylin a koření ve velejemném lihu s přidáním višňového destilátu. Likér je ředěn demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Typický je jemný zákal.
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací hrušek Williams a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších přísad.
Vyrobeno macerací medových víček od včel chovaných v panenské přírodě na pomezí Třeboňské pánve a Novohradských hor v naší výborné jablkovici. Obsahuje jablkový destilát, mateří kašičku, propolis, pyl, med a je naředěna demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Obsahuje 80 gramů cukrů v litru destilátu....
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací jablek a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších přísad.
Vyrobeno macerací sušených plodů černého rybízu ve velejemném obilném lihu s přidáním rybízového destilátu a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Doslazeno cukrem a doaromatizováno přírodním aroma z černého rybízu.
Vyrobeno macerací sušených plodů hrušek ve velejemném obilném lihu s přidáním hruškového destilátu a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Doslazeno cukrem a doaromatizováno přírodním aroma z hrušek.
Vyrobeno macerací sušených plodů meruněk ve velejemném obilném lihu s přidáním meruňkového destilátu a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Doslazeno cukrem a doaromatizováno přírodním aroma z meruněk.
Vyrobeno macerací sušených plodů švestek ve velejemném obilném lihu s přidáním švestkového destilátu a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Doslazeno cukrem a doaromatizováno přírodním aroma z švestek.
Vyrobeno macerací sušených plodů višní ve velejemném obilném lihu s přidáním višňového destilátu a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Doslazeno cukrem a doaromatizováno přírodním aroma z višní.
Vyrobeno z velejemného obilného lihu, chuťově harmonizováno aktivním uhlím s následnou filtrací a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve.
Nová verze dárkového balení vylepšeného na přání zákazníků o meruňkový destilát.
Vyrobeno macerací a lisováním celých malin v ovocném destilátu s přidáním vanilky z Madagaskaru a marocké máty z Egypta. Likér je ředen demineralizovanou vodou ze 102 metru hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třebonské pánve. Každá láhev obsahuje minimálně 20 % malinové šťávy. Typický je jemný zákal.
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací švestek (bez pecek) a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších přísad.
Vyrobeno alkoholovým kvašením a destilací višní a naředěno měkkou demineralizovanou vodou ze 102 metrů hlubokého vrtu v klikovském souvrství Třeboňské pánve. Bez dalších přísad.
London Dry Gin, kde je jalovec doprovázený aromatickou stopou 15-ti bylin z téměř celého území Dolomit. GinPilz je vzdušný s vůní horské flóry, velmi jemný a přitom pronikavý a suchý. V chuti s náznaky cedrového dřeva.