A. H. Riise Cream Rum Liqueur delikátní likér z rumu z Panenských ostrovů.
Novinka A. H. Riise Non Plus Ultra La Galante je jemná a extravagantní interpretace ultimátního vydání série Non Plus Ultra.
Akashi Blue Label je míchaná whisky, která zraje v japonském sudu Shochu 2 roky. Poté je dokončen v sherry sudech po dobu dalších 12 měsíců.
Arran Barrel Reserve - nezávislá společnost Isle of Arran Distillers se zasloužila o obnovení tradiční výroby whisky na stejnojmenném skotském ostrově.
Zraje v sudech z amerického, francouzského dubu a v sudech po španělském sherry. Unikátní směs 6 - 18 letých rumů, které jsou již jako nemíchané destiláty vyjímečné.
Ron Barcelo Imperial Rum naprostá lahůdka z Dominikánské republiky.
Barcelo Imperial Onyx je nejnovější a zcela výjimečný přírůstek portfolia společnosti Ron Barceló – Imperial Onyx.
Barcelo Imperial Porto Cask zraje v pečlivě vybraných sudech z amerického bílého dubu.
Black Bull 12y je klasika, která byla poprvé vyrobená ve 30. letech.
Black Bull Peated je silná a robustní whisky s plným tělem s velkým náporem suchého kouře.
Black Tot Finest Caribbean je inspirován historickým blendem námořnického rumu, který byl upraven pro chutě současnosti.
Blue Mauritius Gold rum bohatý, zlatý rum z Mauricia. Krásná barva mahagonového dřeva a nádherná lahev. Jeho aroma je plné tónů tropického ovoce a pražených ořechů
Bombay Sapphire Sunset je další vydání v limitované edici od značky Bombay, tentokrát inspirované jemným teplem a zlatavě oranžovou září zapadajícího slunce.
Brinley Shipwreck Coconut Rum s přírodními ostrovními kokosovými ořechy. Autentická tropická kokosová chuť bez umělého skusu a jemná bohatá chuť.
Brinley Shipwreck Lime tento ručně vyrobený rum je směsí čisté citrusové sladké přírodní tahitské limetky s prvotřídním karibským rumem. Lahodná chuť „limetky“, která vám sedí na jazyku.
Brinley Shipwreck Spiced čtyřletý rum na bázi melasy, zrající v dubových sudech. Směs přírodní vanilky, muškátového oříšku, hřebíčku, pomeranče a exotického ostrovního koření.
Bumbu rum Vyrobený ze štávy cukrové třtiny vypěstované na Barbadosu, Belize, Brazílii, Kostarice, Dominikánské republice, El Salvadoru, Guyaně a Hondurasu.
Capitan Bucanero pod tímto názvem se skrývá skutečně elegantní elixír z Dominikánské Republiky, jehož skvělá vůně vám spolu se skvělou chutí nepochybně učaruje. S dárkovým plechovým hrnkem.
Cihuatán Alux je žhavá 15-letá novinka ze salvádorské destilérky Cihuatán. Jedná se o limitovanou edici rumu, který je vytvořen na počest mayských Aluxů, strážných bohů země.
Compagnie des Indes Jamaica 5y - jamajské rumy zkušeného milovníka cukrové třtiny často dokáží překvapí svou hravostí a nečekanou kombinací chutí.
Compagnie des Indes Latino 5y - tahle dobrota reprezentuje Střední Ameriku. Najdete v ní parádně vyladěnou směs rumů z Guatemaly (60 %), Trinidadu, Barbadosu a Guyany.
Depaz Vintage 2002 Horse d´Age zraje minimálně jedenáct let ve vybraných malých dubových sudech, čehož výsledkem je jedinečné patro plné vůní.
Značka Don Papa je známá osobitým výtvarný pojením etiket a tub svých rumů. V roce 2022 značka odstartovala spolupráci s naší místní uměleckou scénou.
Edice filipínského rumu Don Papa je inspirovaná pulsujícím barevným festivalem MassKara, který se každoročně koná na ostrově Negros.
DR. MERCOLA Liposomální Vitamín C - receptura s kombinací fosfolipidů a vitamínu C ve 180 kapslích. Tuková vrstva chrání vitamín C před přímým kontaktem s žaludečními a střevními stěnami nedochází tak k podráždění trávicího traktu. Analyzováno nezávislou laboratoří Blue Stream Laboratories na funkčnost liposomální emulze.
DR. MERCOLA Multivitamín pro děti skvěle chutná (velmi nízká kyselost) a neobsahuje umělá barviva, konzervační látky, vůně, syntetické toxiny a alergeny potenciálně rizikové pro děti. Dodává se s patentovanou chelatační recepturou pro lepší stravitelnost a využitelnost organismem.
Rum English Harbour Port Cask Finish zrál nejprve 5 let v sudech po bourbonu a poté byl na dalších 6-9 měsíců uložen do sudů po portském víně.
English Harbour Sherry Cask se vyrábí v malých várkách, kdy se 5letý rum ukládá na dalších 3-6 měsíců do sudů po oloroso sherry.