Ron Millonario 15 Solera Reserva Especial je zástupcem ultraprémiových tmavých třtinových rumů ze severního Peru.
Ron Millonario 15 Solera Reserva Especial je zástupce ultraprémiových tmavých třtinových rumů ze severního Peru. Tamní sluneční paprsky dávají výjimečnou kvalitu cukrové třtině. Sladký buket, tělnatost a teplo uvolněné pomalou fermentací třtinové melasy, delikátní destilace a trpělivé zrání až po dobu patnácti let metodou solera zaručují chuťovou stálost a hedvábnou jemnost tohoto peruánského rumu. Destilérie má vlastní sudaře, kteří pečlivě vybírají materiál z amerických a slavonských dubů, aby výsledná chuť byla ta nejlepší a nejjemnější. Vznikne tak opravdu skvostný nápoj, který má bohatou a dlouho přetrvávající vůni kandovaného ovoce, švestek a hřebíčku. Chuť je po karamelách a sultánkách, třtinovém cukru a coca cole. Dlouho přetrvává v ústech, kde příjemně doznívá. Každá láhev je ručně zabalena do obalu z palmového proutí peruánskými ženami se zručností předávanou po generace.
Informace
Obsah alkoholu: 40%
Obsah lahve: 0,7 l
Země původu: Peru
Doba zrání: 15 let
Značka: Ron Millonario
Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Objednáním alkoholu stvrzujete, že jste osoba starší 18-ti let.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.
V roce 1904 byla založena společnost Hacienda Agrícola de Chiclayo v severním Peru v Chiclayo, malé osadě mezi mořem a horami, známé jako "město přátelství". Skupina zemědělců se zde spojila, aby obchodovala se svým cukrem, a za tímto účelem vybudovala za velkých osobních obětí malou rafinérii.
V roce 1922 koupila haciendu, rafinerii a velkou plantáž cukrové třtiny od rodiny Gutiérrezových peruánská statkářská rodina Piera de Castillo v čele s donem Rolandem.
Přestože surovin bylo dostatek, technologie byla primitivní. Nedostatek technického know-how znamenal, že cukrová třtina a její potenciál nemohly být plně využity. Pracovní síla, která pocházela z místního obyvatelstva v okolí haciendy, byla také nedostatečně vyškolená.
V roce 1933 poslal Don Rolando svého nejstaršího syna Augusta studovat chemické inženýrství na univerzitu v Cambridge.
Již v létě 1938 opustila Londýn loď směřující do Peru, která vezla vzácné válcové mlýny na cukr a skotský sloupový destilační přístroj. Po mnoha letech zkoušení a destilace byl rok 1950 pro mladého Augusta Piera de Castillo památným rokem: Ron Millonario se oficiálně zrodil.
Rum byl plodem tvrdé práce, ale protože si ho jen málokdo mohl dovolit ochutnat, získal název "por los millonarios" jako uznání pro tento exkluzivní klub jednotlivců, kteří byli dostatečně bohatí, aby si tento destilát mohli koupit a vychutnat si jeho jedinečné kouzlo.
Bumbu rum Vyrobený ze štávy cukrové třtiny vypěstované na Barbadosu, Belize, Brazílii, Kostarice, Dominikánské republice, El Salvadoru, Guyaně a Hondurasu.
Santos Dumont XO Elixir Rum limitovaná edice prémiového rumového likéru.
Isautier Arrangé Banane Flambée je ochucený rum s lehkým, sladkým a ovocným aroma.
Ovocný likér vyrobený podle originální receptury s 35% podílem višňové šťávy a s lehkým mandlovým nádechem okouzlí svou lahodnou chutí a vůní.
Planteray Cut & Dry představuje dokonalou harmonii 100% barbadoského řemeslného rumu a dužiny místních kokosových ořechů.
Na počest Kuytchi, Incké bohyně duhy, byl vytvořen nový spirit drink na bázi Ron Millonario, obohacený o vzácná přírodní aromata včetně kakaa a “dulce de leche”.
A. H. Riise Explorer Edition je vytvořena speciálně pro fanoušky a sběratele.
Bumbu XO Rum je láhvován do krásných matných láhví se stříbrným textem. Zrál v bourbonových sudech, jeho konečné zrání bylo ve španělských sudech po sherry.
Novinka na letošní vánoce- poctivý vaječný likér. Z farmářských vajec, smetany, kvalitního Karibského rumu s trochou našeho Vánočního ginu a vanilky. Budete se olizovat až za ušima.
Diplomatico Reserva Exclusiva ve speciálně laděném obalu, který byl vytvořen pro české fanoušky. Jeho exkluzivní etiketa zobrazuje krásy Prahy.
Unikát v Evropě od českého bottlera RUM CZ/SK. Brazilská cachaça infuzovaná květy amazonské rostliny Jambu. Vzrušující chuťová exploze na patře a elektrizující pocit mravenčení na jazyku a rtech.
Bumbu Cream je tedy dokonalá směs rumu Bumbu Original, vybraného koření a bohaté dekadentní skutečné mléčné smetany.
La Hechicera rum jemný vyzrálý rum z oblasti jižní Kolumbie.
Výborný panamský rum Piquero, který má skvělou čokoládovo-ořechovou chuť.
Ron Barcelo Imperial Rum naprostá lahůdka z Dominikánské republiky.
ENDORPHIN LONDON DRY GIN je klasický, suchý gin typu London dry – bez přidaného cukru či jiných sladidel.
A. H. Riise Non Plus Ultra Rum jeden z nejnovějších přírůstků do rodiny. Vyrábí se tradičně ale s důrazem na každou kapku, která projde lidskou rukou. Pouze 2000 lahví za rok.
Pravý námořnický rum A.H. Riise Royal Danish Navy a stále se vyrábí podle staré receptury.
A. H. Riise Jylland z Panenských ostrovů je poměrně sladký rum z cukrové třtiny.
A. H. Riise XO Reseve je vyráběn ručním mícháním několika druhů rumů zrajících až dvacet let, které mají nádherně zlatavou mahagonovou barvu.
Aviation Gin destilovaný v Americe, přináší styl holandského ginu. Destiluje se z žita a přináší tóny jalovce, levandule, anýzu a pomerančové kůry.
Beluga je mistrovské dílo každým coulem – celosvětově je považována za skutečný symbol luxusu. Nyní za mimořádnou akční cenu.
Canerock je jamajský spiced rum infuzovaný přírodním kořením, který odráží nespoutanou energii Jamajky. Inspirován byl jamajskou historií výroby rumu a místní láskou ke koření.
Originální dárkové balení prémiového filipínského rumu Don Papa a pokerových karet se stejným designem.
Dárkové balení obsahuje lahev a originální placatku.
Při výrobě Laphroaig Select Whisky bere lihovar Islay whisky z několika různých druhů sudů, včetně sudů Oloroso Sherry, sudů z bílého amerického dubu, kořeněných soudků Pedro Ximenez, kádí Quarter a kádí po bourbonu po prvním plnění.
Plantation Barbados Extra Old 20th Anniversary Rum po ukončení zrání na Barbadosu je tento rum transportován do Francie, kde zraje další dva roky.
Roku – v Japonštině číslo 6 – označuje šestici surovin, které v ginu zanechaly pestrou a zároveň jemnou chuť.