Shakara se vyrábí v centrální provincii Nakhon Pathom, v úrodné oblasti s tropickým podnebím, které během dlouhého procesu zrání výrazně zvyšuje koncentraci chutí v destilátu. Kombinace vysokých průměrných teplot a vlhkosti vzduchu mezi 60 a 80 % koncentruje chutě rumu a dodává mu bohatou a intenzivní chuť, stejně jako dlouhý a komplexní závěr, a to díky andělské dani, která je mnohem vyšší než u rumů zrajících v kontinentálním prostředí.
Více
Shakara se vyrábí v centrální provincii Nakhon Pathom, v úrodné oblasti s tropickým podnebím, které během dlouhého procesu zrání výrazně zvyšuje koncentraci chutí v destilátu. Kombinace vysokých průměrných teplot a vlhkosti vzduchu mezi 60 a 80 % koncentruje chutě rumu a dodává mu bohatou a intenzivní chuť, stejně jako dlouhý a komplexní závěr, a to díky andělské dani, která je mnohem vyšší než u rumů zrajících v kontinentálním prostředí.
Méně
Shakara je 12 letý tropicky zrající thajský rum od společností La Maison a Velier.