Produkty podle výrobce Ron Millonario

ron-millonario-rum-logo

V roce 1904 byla založena společnost Hacienda Agrícola de Chiclayo v severním Peru v Chiclayo, malé osadě mezi mořem a horami, známé jako "město přátelství". Skupina zemědělců se zde spojila, aby obchodovala se svým cukrem, a za tímto účelem vybudovala za velkých osobních obětí malou rafinérii.

V roce 1922 koupila haciendu, rafinerii a velkou plantáž cukrové třtiny od rodiny Gutiérrezových peruánská statkářská rodina Piera de Castillo v čele s donem Rolandem.
Přestože surovin bylo dostatek, technologie byla primitivní. Nedostatek technického know-how znamenal, že cukrová třtina a její potenciál nemohly být plně využity. Pracovní síla, která pocházela z místního obyvatelstva v okolí haciendy, byla také nedostatečně vyškolená.
V roce 1933 poslal Don Rolando svého nejstaršího syna Augusta studovat chemické inženýrství na univerzitu v Cambridge.

Již v létě 1938 opustila Londýn loď směřující do Peru, která vezla vzácné válcové mlýny na cukr a skotský sloupový destilační přístroj. Po mnoha letech zkoušení a destilace byl rok 1950 pro mladého Augusta Piera de Castillo památným rokem: Ron Millonario se oficiálně zrodil.

Rum byl plodem tvrdé práce, ale protože si ho jen málokdo mohl dovolit ochutnat, získal název "por los millonarios" jako uznání pro tento exkluzivní klub jednotlivců, kteří byli dostatečně bohatí, aby si tento destilát mohli koupit a vychutnat si jeho jedinečné kouzlo.

Více

ron-millonario-rum-logo


V roce 1904 byla založena společnost Hacienda Agrícola de Chiclayo v severním Peru v Chiclayo, malé osadě mezi mořem a horami, známé jako "město přátelství". Skupina zemědělců se zde spojila, aby obchodovala se svým cukrem, a za tímto účelem vybudovala za velkých osobních obětí malou rafinérii.


V roce 1922 koupila haciendu, rafinerii a velkou plantáž cukrové třtiny od rodiny Gutiérrezových peruánská statkářská rodina Piera de Castillo v čele s donem Rolandem.
Přestože surovin bylo dostatek, technologie byla primitivní. Nedostatek technického know-how znamenal, že cukrová třtina a její potenciál nemohly být plně využity. Pracovní síla, která pocházela z místního obyvatelstva v okolí haciendy, byla také nedostatečně vyškolená.
V roce 1933 poslal Don Rolando svého nejstaršího syna Augusta studovat chemické inženýrství na univerzitu v Cambridge.


Již v létě 1938 opustila Londýn loď směřující do Peru, která vezla vzácné válcové mlýny na cukr a skotský sloupový destilační přístroj. Po mnoha letech zkoušení a destilace byl rok 1950 pro mladého Augusta Piera de Castillo památným rokem: Ron Millonario se oficiálně zrodil.


Rum byl plodem tvrdé práce, ale protože si ho jen málokdo mohl dovolit ochutnat, získal název "por los millonarios" jako uznání pro tento exkluzivní klub jednotlivců, kteří byli dostatečně bohatí, aby si tento destilát mohli koupit a vychutnat si jeho jedinečné kouzlo.

Méně
Zobrazeno 1 - 7 z 7 produktů