Přivoněli jsme a ochutnali jsme velmi aromatickou hruškovici z Radlíku.
Královnou mezi hruškovicemi je bezesporu Williamska. Její vůně je svěže opojná a chuť připomíná hruškový kompot.
Zlatá hruškovice z Radlíku zrála v malých dubových sudech. Jedná se výjimečný blend z odrůd Lukas, Clappova a Williams.
Jablkovice je po slivovici druhá nejčastěji pálený destilát v ČR. Jablkovice je vypálená z čerstvých českých jablíček odrůdy Melrose v měděné destilační komoře.
Když někdo jde vypálit Velkopavlovickou meruňku, tak ví co jde dělat, protože to je asi nejdražší odrůda meruněk.
Není to jen obyčejná “ořechovka” – jako základ byla použita naše vyhlášená Vínovice, která posbírala mnoho ocenění na tuzemských i zahraničních soutěžích destilátů.
Radlík slivovice má alkoholovou typickou sílu 50%, ale je velmi jemná. Ve švestkovém destilátu ucítíte olejovitou slupku, aromatickou dužninu a jemnou ozvěnu pecky.
Radlík slivovice dubový sud - co je Radlíku typické je pomalé řízené kvašení což zanechá v destilátu hodně ovocitosti s krásnou jemností a v tom je jeden z nejlepších v Čechách.
Velmi vzácná odrůda švestek Karlátka, se povedla zajistit pro tuto jedinečnou Slivovici.
Vzácný destilát. V tomto případě pálen v miniaturních sériích. Nasládlá chuť.
Nejlepší Vínovice, která vzniká v České Republice. Při ochutnání rychle pochopíte důvody, proč získává tolik ocenění. Jemný destilát o síle 45% s aromatem vinného parfému.