Naga Anggur symbolizuje spojení mezi indonéským rumem a vínem, Saint Emilion s NAGA Java Reserve a Château Pas de l'Ane.
Naga Java Reserve je indonéský rum, který vás okouzlí skvělou rovnováhou mezi vůní a chutí. Vyrábí se v severní části ostrova Java podle dlouholetých asijských tradic.
Indonésie je největším producentem koření na světě a proto tak bylo pouze otázkou času, kdy Naga vydá svou kořeněnou verzi rumu.
Indonéský rum Naga Pearl of Jakarta je směs melasy a kvasnic fermentované červené rýže, která fermentuje v teakových kádích.
Thajský rum Naga Shani zrál 10 let v sudech po bourbonu a 12 měsíců "finišoval" v sudech po sherry Pedro Ximénez. Unikátně plná a čistá chuť rumu.
Limitovaná edice Naga Siam zraje 10 let, destiluje se v pěti kolonách, pak se rum nechá vyzrát v 200 litrových sudech z amerického bílého dubu.