Společnost Jägermeister se sídlem v Německu vyrábí nejznámější bylinný likér od roku 1996.
VíceSpolečnost Jägermeister se sídlem v Německu vyrábí nejznámější bylinný likér od roku 1996.
1. Macerace: začátek každé nové šarže likéru Jägermeister Tento proces je velmi šetrný - vždy byl a vždy bude. Nyní se pojďme blíže podívat, v čem spočívá... Slovo macerovat pochází z latiny a znamená namáčet. Než však může macerace začít, je třeba připravit materiál, který se bude macerovat: tajnou směs bylin. Jednotlivé byliny, květy, kořeny a plody se nejprve podle receptu naváží a poté rozemelou na mlýnku.
2. Zrání. Po maceraci a první filtraci odpočívá základní surovina likéru Jägermeister nejméně jeden celý rok v dubových sudech. Vysoká vlhkost vzduchu v místnostech, kde jsou sudy umístěny, zajišťuje téměř konstantní teplotu mezi 17 °C a 20 °C. Při skladování whisky nebo brandy je dobré, když se aroma dřeva přenese do tekutiny. Jägermeister se však zaměřuje na čistou chuť bylin. Aby základní surovina nezískala dřevitou příchuť, je každý nový sud zbaven tohoto aroma směsí alkoholu a vody.
MéněJägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím.
Jägermeister je bylinný likér se silnou a výraznou vůní, vyváženou hořkosladkou chutí a příznivými účinky na trávicí soustavu. Dnes je to již legendární nápoj, který se pije nejčastěji ledově vychlazený.
Jägermeister je bylinný likér se silnou a výraznou vůní, vyváženou hořkosladkou chutí a příznivými účinky na trávicí soustavu. Dnes je to již legendární nápoj, který se pije nejčastěji ledově vychlazený.