Rum Explorer Australia tři rumy, tři kořeny a tři různé postavy pro jedinečnou senzorickou cestu k objevování rumů Château du Breuil.
Rum Explorer Belize 2/3 je vyzrálý rum, destilovaný v Travelers distillery v Belize , nabízí kořeněné noty a kulatost.
Cellar Master of Chateau du Breuil dostal nápad míchat rumy z několika zemí karibské oblasti, aby vytvořil rum, který bude mít všechny vlastnosti svých složek a poté bude velmi aromatický, komplexní a kulatý v ústech.
Rum Explorer Marie Galante je směs rumů, která byla navržena po konzultaci mezi mistrem sklepů francouzského lihovaru, Château du Breuil - Normandie a týmy lihovaru Bielle s cílem vytvořit hedvábný a gurmánský rum s exotickými tóny ovoce a koření.
Vyzrálý rum, destilovaný Angostura distillery, prvotně vyzrálý na Trinidadu, nabízí elegantní tóny kandovaného pomeranče, kakaa a kokosu. Chuť je intenzivní a vláčná.