Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět.
VíceSpolečnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
MéněLikér Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of the Cocktail v New Orleans. Rok poté na stejném místě byl oceněn titulem Nejlepší nový produkt.
Název 1787 odkazuje na rok, kdy byl na slavné třtinové plantáži Lapeyrouse na Trinidadu založen první cukrovar.
Angostura 1824 je blendem rumů, z nichž nejmladší zrál dlouhých dvanáct let. Je to rum s bohatým aroma sladké melasy,kakaa a karamelu s náznaky tropického ovoce. Na patře je harmonický a plný.
Angostura 1919 8y Rum je směs lehkých i těžkých rumů starých minimálně 8 let, zrajících v sudech z amerického dubu po bourbonu.
Angostura Aromatic Bitters je základní pomůcka pro barmany i amatérské nadšence míchaných nápojů a zásadní přísada řady klasických koktejlů jako Mai Tai, Singapore Sling, Old Fashioned atd.
Angostura Cocoa Bitters při výrobě se používají výhradně trinidadské kakaové boby, které jsou pověstné svou kvalitou a mimořádnou chutí, pročež jsou považovány za jedny z nejlepších na světě.
Angostura Orange Bitters se vyrábí z kůry zralých karibských pomerančů.
Chuť rumu Angostura Reserva 3y je bohatá, intenzivní, silná hebká, s náznakem praženého koření.
Angostura Tamboo je poctou energickému Trinidadu a Tobagu, zejména během živého karnevalového období.