Vážení zákazníci, velice děkujeme za Vaše objednávky, vzhledem k jejich extrémnímu množství, může odeslání Vašeho balíčku trvat až 5 dní. Děláme co můžeme a omlouváme se komplikace! Doručení do Vánoc garantujeme u objednávek vytvořených do 15.12.2023.
Likér Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of the Cocktail v New Orleans. Rok poté na stejném místě byl oceněn titulem Nejlepší nový produkt.
Název 1787 odkazuje na rok, kdy byl na slavné třtinové plantáži Lapeyrouse na Trinidadu založen první cukrovar.
Angostura 1824 je blendem rumů, z nichž nejmladší zrál dlouhých dvanáct let. Je to rum s bohatým aroma sladké melasy,kakaa a karamelu s náznaky tropického ovoce. Na patře je harmonický a plný.
Angostura 1919 8y Rum je směs lehkých i těžkých rumů starých minimálně 8 let, zrajících v sudech z amerického dubu po bourbonu.
Angostura 7y je skvělý rum, který se perfektně hodí do celé řady míchaných nápojů.
Angostura Aromatic Bitters je základní pomůcka pro barmany i amatérské nadšence míchaných nápojů a zásadní přísada řady klasických koktejlů jako Mai Tai, Singapore Sling, Old Fashioned atd.
Angostura Cocoa Bitters při výrobě se používají výhradně trinidadské kakaové boby, které jsou pověstné svou kvalitou a mimořádnou chutí, pročež jsou považovány za jedny z nejlepších na světě.
Angostura Orange Bitters se vyrábí z kůry zralých karibských pomerančů.
Chuť rumu Angostura Reserva 3y je bohatá, intenzivní, silná hebká, s náznakem praženého koření.