Vážení zákazníci, prodejna ŽATEC je pro Vás otevřena Pondělí - Pátek, 9:00 - 17:00, Sobota - ZAVŘENO. Děkujeme za pochopení, Nápoje Červený
Společnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět.
VíceSpolečnost Angostura byla založila roku 1824, kdy Dr. Johann Siegert zdokonalil recept na své bylinkové kapky a začíná je komerčně vyrábět. Siegert byl pruský vojenský lékař zapojený do osvobozenecké armády Simóna Bolívara. Roku 1875 se firma stěhuje z Venezuely do Trinidadu, kde roku 1940 vytváří svůj první rum.
MéněLikér Amaro di Angostura byl poprvé představen v červenci 2014 na Tales of the Cocktail v New Orleans. Rok poté na stejném místě byl oceněn titulem Nejlepší nový produkt.
Angostura 1824 je blendem rumů, z nichž nejmladší zrál dlouhých dvanáct let. Je to rum s bohatým aroma sladké melasy,kakaa a karamelu s náznaky tropického ovoce. Na patře je harmonický a plný.
Angostura 1919 8y Rum je směs lehkých i těžkých rumů starých minimálně 8 let, zrajících v sudech z amerického dubu po bourbonu.
Angostura Aromatic Bitters je základní pomůcka pro barmany i amatérské nadšence míchaných nápojů a zásadní přísada řady klasických koktejlů jako Mai Tai, Singapore Sling, Old Fashioned atd.
Angostura Cocoa Bitters při výrobě se používají výhradně trinidadské kakaové boby, které jsou pověstné svou kvalitou a mimořádnou chutí, pročež jsou považovány za jedny z nejlepších na světě.
Angostura Orange Bitters se vyrábí z kůry zralých karibských pomerančů.
Chuť rumu Angostura Reserva 3y je bohatá, intenzivní, silná hebká, s náznakem praženého koření.
Angostura Tamboo je poctou energickému Trinidadu a Tobagu, zejména během živého karnevalového období.