Tradiční postupy a ryze moderní výsledek. To ve stručnosti shrnuje produkci skotské palírny AnCnoc.
VíceTradiční postupy a ryze moderní výsledek. To ve stručnosti shrnuje produkci skotské palírny AnCnoc. Destilerie Knockdhu fungovala v městečku Knock už od roku 1894. V roce 1994 ji její majitelé přejmenovali na AnCnoc, aby se nepletla s podobně znějící palírnou Knockando. Nový název pochází ze staré skotské gaelštiny a znamená kopec. Místní whisky patří celosvětově mezi velmi vyhledávané kousky a to rozhodně ne jen proto, že jim to v minimalistických lahvích na baru výjimečně sluší. Vyznačují se lehkostí a zároveň nekonečnou bohatostí, která odhaluje nová a nová zákoutí s každým douškem.
MéněSkotská palírna AnCnoc využívá tradiční historické měděné kotle k destilaci ryze moderní skotské whisky.
Skotská palírna AnCnoc využívá tradiční historické měděné kotle k destilaci ryze moderní skotské whisky.
AnCnoc Rúdhan v souladu s tradičním stylem AnCnoc whisky bere název z procesu ražení rašeliny.
AnCnoc Sherry Peated je jednosladová nakouřená whisky AnCnoc, která zrála v sudech z amerického dubu a byla dokončena v sudech po sherry.