Vážení zákazníci, prodejna ŽATEC je 18. 4. - 21. 4. UZAVŘENA. Vaše objednávky z ESHOPU začneme odesílat v úterý 22. 4. V Mostě OTEVŘENO bez omezení. Děkujeme za pochopení.
Jägermeister je jedinečný hořký bylinný likér vyráběný od roku 1934 v Německu. Jeho výjimečná chuť je hrdým výsledkem historie propojené s tradičním mistrovstvím.
Bylinný likér se silnou, výraznou vůní, nebývale citlivě vyváženou hořkosladkou chutí a příslovečně příznivými účinky na trávicí soustavu. Vyrábí se podle tajné původní receptury macerací 56 druhů kořínků, bylin a dalších přírodních zdrojů (mj. citrusové kůry, anýzu, lékořice, šafránu, zázvoru a jalovcových bobulí) v neutrálním lihu po dobu šesti týdnů. Zraje nejméně 1 rok v dubových sudech.
Informace
Obsah alkoholu: 35%
Obsah lahve: 1 l
Země původu: Německo
Značka: Jägermeister
Zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18 let.
Objednáním alkoholu stvrzujete, že jste osoba starší 18-ti let.
Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.
Společnost Jägermeister se sídlem v Německu vyrábí nejznámější bylinný likér od roku 1996.
1. Macerace: začátek každé nové šarže likéru Jägermeister Tento proces je velmi šetrný - vždy byl a vždy bude. Nyní se pojďme blíže podívat, v čem spočívá... Slovo macerovat pochází z latiny a znamená namáčet. Než však může macerace začít, je třeba připravit materiál, který se bude macerovat: tajnou směs bylin. Jednotlivé byliny, květy, kořeny a plody se nejprve podle receptu naváží a poté rozemelou na mlýnku.
2. Zrání. Po maceraci a první filtraci odpočívá základní surovina likéru Jägermeister nejméně jeden celý rok v dubových sudech. Vysoká vlhkost vzduchu v místnostech, kde jsou sudy umístěny, zajišťuje téměř konstantní teplotu mezi 17 °C a 20 °C. Při skladování whisky nebo brandy je dobré, když se aroma dřeva přenese do tekutiny. Jägermeister se však zaměřuje na čistou chuť bylin. Aby základní surovina nezískala dřevitou příchuť, je každý nový sud zbaven tohoto aroma směsí alkoholu a vody.
Bumbu rum Vyrobený ze štávy cukrové třtiny vypěstované na Barbadosu, Belize, Brazílii, Kostarice, Dominikánské republice, El Salvadoru, Guyaně a Hondurasu.
Santos Dumont XO Elixir Rum limitovaná edice prémiového rumového likéru.
Isautier Arrangé Banane Flambée je ochucený rum s lehkým, sladkým a ovocným aroma.
Ovocný likér vyrobený podle originální receptury s 35% podílem višňové šťávy a s lehkým mandlovým nádechem okouzlí svou lahodnou chutí a vůní.
Na počest Kuytchi, Incké bohyně duhy, byl vytvořen nový spirit drink na bázi Ron Millonario, obohacený o vzácná přírodní aromata včetně kakaa a “dulce de leche”.
Ron Barcelo Imperial Rum naprostá lahůdka z Dominikánské republiky.
Plantation Barbados Extra Old 20th Anniversary Rum po ukončení zrání na Barbadosu je tento rum transportován do Francie, kde zraje další dva roky.
Bruichladdich Port Charlotte 10y je jedinečná skotská single malt whisky, která zraje v dvojích sudech.
Vstupte do světa prvotřídních rumů s limitovanou edicí Don Papa Single Island Christmas 7y.
Don Papa Rye Aged je limitovanou edici filipínského, prémiového rumu Don Papa.
Tanqueray Rangpur je naprosto vynikající varianta ginu Tanqueray. Tento gin je ochucen velmi šťavnatými limetkami z indického Rangpuru.
Arran 10letá whisky, oficiálně uvedena na trh v roce 2006, leží v srdci ostrova Isle of Arran.
A. H. Riise XO Reseve je vyráběn ručním mícháním několika druhů rumů zrajících až dvacet let, které mají nádherně zlatavou mahagonovou barvu.
A. H. Riise Non Plus Ultra Black edition je nová limitovaná edice palírny A.H.RIISE dánského lékárníka. S průměrnou dobou zrání 25 let. Omezený počet kusů.
Dewars Double Double 32 let je dokončena v sudech po sherry Pedro Ximenez, což přináší bohaté, zralé tóny tresky s nádechem kouřovosti a hedvábně hladký závěr.
Exkluzivní rum Cihuatan Le Suerte je limitovaná edice, která byla filtrována přes křemen a zrála 15 let v panenských sudech z amerického bílého dubu.
Danzka Fifty je výjimečná vodka, která ztělesňuje sílu a charakter s obsahem alkoholu 50 %.
Planteray Cut & Dry představuje dokonalou harmonii 100% barbadoského řemeslného rumu a dužiny místních kokosových ořechů.
Unikát v Evropě od českého bottlera RUM CZ/SK. Brazilská cachaça infuzovaná květy amazonské rostliny Jambu. Vzrušující chuťová exploze na patře a elektrizující pocit mravenčení na jazyku a rtech.
Bunnahabhain Toiteach A Dhà - „Dva kouře” jsou ve whisky lepší než jeden. Zvlášť, když milujete kouřovou whisky z ostrova Islay.
Novinka na letošní vánoce- poctivý vaječný likér. Z farmářských vajec, smetany, kvalitního Karibského rumu s trochou našeho Vánočního ginu a vanilky. Budete se olizovat až za ušima.
Vlastně už Tradiční Žatecká Velikonoční 11° 0,75 l Speciál s přírodním bylinným extraktem, hutné a plné sladové tělo s vyváženou hořkostí. V chuti naleznete lehké bylinné tóny.
A.H. Riise Black Larimar je druhou edicí v kolekci A.H. Riise Black Gem.
A. H. Riise Non Plus Ultra Rum jeden z nejnovějších přírůstků do rodiny. Vyrábí se tradičně ale s důrazem na každou kapku, která projde lidskou rukou. Pouze 2000 lahví za rok.
Pravý námořnický rum A.H. Riise Royal Danish Navy a stále se vyrábí podle staré receptury.
Rum Don Papa se vyrábí z melasy na filipínském ostrově Negros, kde se pěstuje jedna z nejsladších cukrových třtin na světě.
Tvůrcem této premium vodky byl v roce 1997 americký obchodník a multimilionář Sidney Frank – celoživotní gurmán a odborník.
Plantation Barbados Extra Old 20th Anniversary Rum po ukončení zrání na Barbadosu je tento rum transportován do Francie, kde zraje další dva roky.